Praktisch

Fitness

Per 1 juli zullen de normale openingstijden weer worden gehanteerd. 

 

Ook mag er weer gebruikt gemaakt worden van de douches, toiletten en kleedruimtes, mits 1,5 meter afstand wordt gehanteerd.


Binnenzwembad

Om gebruik te kunnen maken van het binnenzwembad moet er een tijdslot (max. 1 uur) worden gereserveerd bij de hotelreceptie (070 352 5161) 

Inmiddels is het weer gewoon mogelijk om gebruik te maken van de douches, toiletten en kleedruimtes, mits 1,5m afstand wordt gehanteerd. De normale openingstijden zullen vanaf 1 juli weer gelden voor het zwembad, namelijk doordeweeks van 06:30 – 23:00uur en tijdens het weekend van 08:00-21:00uur.

Meer informatie over de onze Coronamaatregelen, vind je op hier 

Wat betekent dit voor jou?

Als je weer wilt gaan sporten, gebruik maken van onze sauna’s of weer van het zwembad gebruik wilt maken, is het van belang hier via onze Sportivity app een reservering voor te maken. Dit zal zo blijven zo lang de RIVM-maatregelen van kracht blijven.

Dit betekent ook dat vanaf 1 juli jouw lidmaatschap officieel weer in zal gaan en dus de maand juli automatisch weer zal worden geïncasseerd. De weken dat de Promenade Healthclub & Spa dicht is gebleven, is jouw lidmaatschap bevroren geweest, mits je niet eerder gebruik hebt gemaakt van ons zwembad of onze Open-Air Gym.

Gebruik van een dagpas kan alleen op reservering en helaas niet meer op inloop.

 

Hoe reserveer je?

Aanstaande maandag zal iedereen een automatisch activatie e-mail ontvangen vanuit Sportivity met de uitleg over het downloaden en gebruik van de nieuwe app. Daarnaast zullen wij de komende dagen telefonisch contact opnemen om extra uitleg te geven over de procedures van de Promenade Healthclub & Spa. De reserveringen voor onze gym en het zwembad t/m zondag 5 juli zullen automatisch worden overgenomen in het nieuwe reserveringssysteem. Reserveringen na 5 juli komen te vervallen en moeten door middel van de app opnieuw worden gereserveerd.

Daarnaast is het belangrijk thuis te blijven mocht je gezondheidsklachten hebben en je zo snel mogelijk te laten testen. Voor aanvang van je sauna-, zwem-, fitnessbezoek maken we gebruik van een gezondheidscheck om de veiligheid van jou als lid en ons personeel zoveel mogelijk te garanderen. Het is nog steeds ten aller tijde verplicht 1,5m afstand te houden.


Tarieven & Behandelingen

Bekijk hier de toegangsprijzen, abonnementsprijzen & dagentrees.  Onze dagentree geeft toegang tot al onze sauna's, het zwembad en de gym. U mag gratis gebruik maken van onze badjas en handdoek service, gratis parkeren en gebruik van kluisje.  Het is niet nodig hiervoor te reserveren.  Benieuwd naar onze behandelingen?  Dan raden wij het u wel aan om een afspraak te maken. Bekijk hier onze prijzen en mogelijkheden. 

Wij helpen u graag aan onze wellness receptie, telefonisch of via Email.

Telefoon: + 31 70 351 1719
Email: reservations@promenadehealthclub.nl

 

Bereikbaarheid

Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats van het hotel. Komt u met het openbaar vervoer via station Den Haag Centraal of Hollands Spoor? Neem dan tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij halte World Forum. Vanaf de tramhalte is het nog twee minuten lopen.

Promenade Healthclub & Spa heeft een eigen ingang. Deze vindt u rechts van de ingang van het hotel. U kunt ons natuurlijk ook via het hotel bereiken. Neem dan de lift in de lobby naar -1. 

Huisregels

Om alle gasten een goed verblijf te garanderen hebben wij een aantal regels opgesteld voor onze Wellness  en Fitness. Wij vragen u deze regels vooraf door te nemen.