Praktisch

Fitness

Openingstijden

 

Tarieven en behandelingen

Bekijk hier de toegangsprijzen, abonnementsprijzen & dagentrees.  Onze dagentree geeft toegang tot al onze sauna's, het zwembad en de gym. U mag gratis gebruik maken van onze badjas en handdoek service, gratis parkeren en gebruik van kluisje. Gebruik van een dagpas kan alleen op reservering en helaas niet op inloop. Benieuwd naar onze behandelingen?  Dan raden wij het u wel aan om een afspraak te maken. Bekijk hier onze prijzen en mogelijkheden. 

Wij helpen u graag aan onze wellness receptie, telefonisch of via Email.

Telefoon: + 31 70 351 1719
Email: reservations@promenadehealthclub.nl

 

Bereikbaarheid

Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats van het hotel. Komt u met het openbaar vervoer via station Den Haag Centraal of Hollands Spoor? Neem dan tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij halte World Forum. Vanaf de tramhalte is het nog twee minuten lopen.

Promenade Healthclub & Spa heeft een eigen ingang. Deze vindt u rechts van de ingang van het hotel. U kunt ons natuurlijk ook via het hotel bereiken. Neem dan de lift in de lobby naar -1. 

 

Huisregels

Om alle gasten een goed verblijf te garanderen hebben wij een aantal regels opgesteld voor onze Wellness  en Fitness. Wij vragen u deze regels vooraf door te nemen.