Praktisch

Vanwege de Coronamaatregelen hebben we aangepaste openingstijden:

 Open Air Gym 

Om gebruik te maken van de open air gym, moet er van tevoren een tijdslot (max. 1 uur)worden gereserveerd bij de hotelreceptie (070 352 5161).

Binnenzwembad

Om gebruik te kunnen maken van het binnenzwembad moet er een tijdslot (max. 1 uur) worden gereserveerd bij de hotelreceptie (070 352 5161)

Meer informatie over de onze Coronamaatregelen, vind je op hier 

Tarieven & Behandelingen

Bekijk hier de toegangsprijzen, abonnementsprijzen & dagentrees.  Onze dagentree geeft toegang tot al onze sauna's, het zwembad en de gym. U mag gratis gebruik maken van onze badjas en handdoek service, gratis parkeren en gebruik van kluisje.  Het is niet nodig hiervoor te reserveren.  Benieuwd naar onze behandelingen?  Dan raden wij het u wel aan om een afspraak te maken. Bekijk hier onze prijzen en mogelijkheden. 

Wij helpen u graag aan onze wellness receptie, telefonisch of via Email.

Telefoon: + 31 70 351 1719
Email: reservations@promenadehealthclub.nl

 

Bereikbaarheid

Wij zijn gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Parkeren kan gratis op de ruime parkeerplaats van het hotel. Komt u met het openbaar vervoer via station Den Haag Centraal of Hollands Spoor? Neem dan tram 1 richting Scheveningen Noorderstrand en stap uit bij halte World Forum. Vanaf de tramhalte is het nog twee minuten lopen.

Promenade Healthclub & Spa heeft een eigen ingang. Deze vindt u rechts van de ingang van het hotel. U kunt ons natuurlijk ook via het hotel bereiken. Neem dan de lift in de lobby naar -1. 

Huisregels

Om alle gasten een goed verblijf te garanderen hebben wij een aantal regels opgesteld voor onze Wellness  en Fitness. Wij vragen u deze regels vooraf door te nemen.