Lidmaatschappen

Leden van de Promenade Healthclub & Spa kunnen kiezen uit 3 lidmaatschappen. Een Club Membership, Fitness Membership of Wellness Membership.

Wellness lidmaatschap

Leden met een Wellness lidmaatschap kunnen 7 dagen per week onbeperkt gebruikmaken van onze wellnessfaciliteiten zoals het stoombad, 3 verschillende sauna's en het verwarmde binnenzwembad.

Fitness lidmaatschap

Leden met een Fitness lidmaatschap kunnen 7 dagen per week onbeperkt gebruikmaken van onze moderne fitnessapparaten en gewichten van Technogym. Onze personal trainers zijn dagelijks aanwezig en leden kunnen zonder afspraak bij hun terecht voor begeleiding, assistentie of extra motivatie. Onze openingstijden zijn extra ruim: doordeweeks van 6:30 tot 23:00 en in het weekend van 8:00 tot 21:00. 

Club lidmaatschap

Wilt u zowel van de fitness- als de wellnessfaciliteiten gebruikmaken? Dan is een Club lidmaatschap perfect! Club leden kunnen onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten van de Promenade Heathclub en Spa. 

 

Tarieven

 

Per maand

Club

3 visits

 

€ 185,00

€ 80,00 

Per 6 maanden

Club

Fitness

Wellness

 

€ 170,00 /maand

€ 150,00 /maand

€ 95,00 /maand

Per jaar

Club

Fitness

Wellness

 

€ 140,00 /maand

€ 120,00 /maand

€ 80,00 /maand

 

Gratis extra's

Al onze lidmaatschappen zijn altijd inclusief het gebruik van handdoeken, een badjas, slippers en een kluisje. Onze personal trainers nemen, indien gewenst, bij aanvang van uw lidmaatschap een healthcheck bij u af en stellen een gepersonaliseerd trainingsschema voor u op. Daarnaast is gebruik van ons parkeerterrein kosteloos en ontvangt u altijd 10% korting op behandelingen van Skin Care Promenade en eten & drinken van Brut International Flavours.

 

Acties

We hebben op dit moment een promotie! Bekijk hier deze tijdelijke aanbieding voor de zomer van 2021.

 

Dagpas

Bent u (nog) geen lid van de Promenade Healthclub & Spa, maar wilt u wel onze faciliteiten gebruiken?
Met onze dagpas krijgt u voor een dag toegang tot zowel de wellness als de fitness. U maakt gratis gebruik van onze badjas en handdoeken service, parkeert uw auto kosteloos voor de deur en kunt gebruikmaken van een kluisje. 

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden van een dagpas.

 


 

Meer weten? Wij helpen u graag aan de receptie, telefonisch of via e-mail. Neem contact met ons op.