Lidmaatschappen

Leden van de Promenade Healthclub & Spa kunnen kiezen uit 2 lidmaatschappen, een Club lidmaatschap of een Spa lidmaatschap.
Club lidmaatschap

Wilt u zowel van de fitness- als de wellnessfaciliteiten gebruikmaken? Dan is een Club lidmaatschap perfect! Club leden kunnen onbeperkt gebruikmaken van alle faciliteiten van de Promenade Heathclub. 

Spa lidmaatschap

Leden met een Spa lidmaatschap kunnen 7 dagen per week onbeperkt gebruikmaken van onze wellnessfaciliteiten zoals het stoombad, 3 verschillende sauna's en het verwarmde binnenzwembad.

 

Tarieven

Club

 

Maand abonnement

€ 200,00 per maand

Half jaar abonnement

€ 185,00 per maand

Jaar abonnement 

€ 150,00 per maand

Spa

 

Half jaar abonnement

€ 110,00 per maand

Jaar abonnement 

€ 90,00 per maand

Dagpas

€ 35

 

 

Gratis extra's

Al onze lidmaatschappen zijn altijd inclusief het gebruik van handdoeken, een badjas, slippers en een kluisje. Onze personal trainers nemen, indien gewenst, bij aanvang van uw lidmaatschap een healthcheck bij u af en stellen een gepersonaliseerd trainingsschema voor u op. Daarnaast is gebruik van ons parkeerterrein kosteloos en ontvangt u altijd 10% korting op behandelingen van Skin Care Promenade en eten & drinken van LEO’S International Flavors. 

Dagpas

Bent u (nog) geen lid van de Promenade Healthclub & Spa, maar wilt u wel onze faciliteiten gebruiken?
Met onze dagpas krijgt u voor een dag toegang tot zowel de wellness als de fitness. U maakt gratis gebruik van onze badjas en handdoeken service, parkeert uw auto kosteloos voor de deur en kunt gebruikmaken van een kluisje. 

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheden van een dagpas.

 


 

Meer weten? Wij helpen u graag aan de receptie, telefonisch of via e-mail. Neem contact met ons op.