COVID-19

Bij de Promenade Healthclub & Spa dragen wij niet alleen zorg voor onze services, maar ook voor onze medewerkers en gasten. Om de gezondheid van onze gasten en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen, hanteren wij het beleid van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Onze service zal daarom in enkele opzichten anders zijn dan u mogelijk gewend bent. Via onze website informeren wij u graag over de actuele situatie.

Vanaf 20 mei is het Leonardo Royal Hotel Den Haag Promenade officieel weer geopend. Dit houdt ook in dat zowel de Skincare Promenade als het binnenzwembad vanaf deze datum weer geopend zullen worden (uiteraard rekening houdend met de RIVM-maatregelen). Mocht je gebruik willen maken van het zwembad, dan kun je vanaf zaterdag 16 mei een tijdslot reserveren door te bellen naar de hotelreceptie (070 352 5161).


Wat zijn de maatregelen wat betreft het zwembadgebruik?

 

Wat zijn de maatregelen wat betreft de Fitness:


Heb je vragen over wat dit precies betekent voor je abonnement? Neem dan contact op met healthclub.royaldenhaag@leonardo-hotels.nl of bel de hotelreceptie (070 352 5161).