Behandelingen

Uw spieren en huid extra verwennen tijdens een dagje wellness? Boek dan een van onze behandelingen. Op dit moment bieden wij Hammam, Wellness massages en bindweefselmassage voor de rug en het gelaat aan.

Boek nu!

 

Prijzen 


Massages

Wellness massage 25 minuten € 42,50

Wellness massage 50 minuten € 62,50

Wellness massage 75 minuten € 92,50

Wellness massage 90 minuten € 110,00

Scrub massage 45 minuten € 56,50

Scrub massage 75 minuten € 92,50

Hammam 50 minuten € 62,50

Hammam 75 minuten € 92,50

Bindweefselmassages

Gezicht & decollete 30 minuten € 60,00

Gezicht & decollete in kuurverband 12x € 600,00

Rug

Rug 30 € 60,00

Rug in kuurverband 12x € 600,00  

 

 Wanneer u een behandeling boekt van 50 minuten of langer, mag u gratis gebruik maken van al onze faciliteiten die onze wellness biedt t.w.v. €27,50.

Waarom een massage?

Door regelmatige massages wordt je weerstand tegen ziektes beter. Je lichaam maakt namelijk meer witte bloedlichaampjes aan en het stresshormoon cortisol wordt verlaagd. Hierdoor wordt je immuunsysteem versterkt. Ook zet het hebben van een massage je gedachten even stil. Je zit minder in je hoofd, en zakt in je lijf. Bezorgdheid, slapeloosheid en depressie worden minder. Massage is een heel doeltreffend middel bij spanningsklachten en stress. Hoe komt dat? Door massage wordt de productie van stresshormonen verminderd, zodat het lichaam de kans krijgt zich te ontspannen en te herstellen van grote inspanning.

 Bekijk op deze pagina ons aanbod en alle prijzen. Wilt u graag een behandeling reserveren? Dat kan aan onze Wellness receptie balie, telefonisch of per e-mail.


Telefoon: + 31 70 351 1719
Email: reservations@promenadehealthclub.nl

Wellness massage                            

De wellness massage is een klassieke massage. U heeft de keuze uit een ontspannende en stimulerende massage. De spieren worden los gemasseerd, hierdoor raken ze beter doorbloed en worden afvalstoffen afgevoerd. Het hele lichaam komt tot rust. Een wellness massage kan therapeutisch werken bij spanningsklachten en spierpijn. Door de verschillende technieken wordt de conditie van de spieren verbeterd.

U heeft de keuze uit een wellness massage van 25, 50, 75 of 90 minuten.

Hammam massage

De Hammam behandeling is een Oosterse traditie, gebaseerd op ultieme reinheid. Het lichaam wordt volledig gescrubd met een speciale scrubhandschoen. Alle dode huidcellen worden verwijderd en het lichaam wordt grondig gereinigd en verfrist. Na de scrub volgt een inzeping met een traditionele zeepzak. Als het lichaam volledig onder schuim is bedolven volgt een ontspannende massage met verzorgende oliën. De massage kalmeert de spieren, stimuleert de bloedsomloop en verwijdert spanningsknopen.

U heeft de keuze uit een behandeling van 50 of 75 minuten.